Політика

Партія «Наш край» братиме участь у позачергових парламентських виборах

*Актуально

Партія «Наш край» братиме участь в оголошених Президентом України Володимиром Зеленським позачергових виборах Верховної Ради України. Про це повідомила голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край», керівник відповідної фракції в облраді Ольга Чередник.

«Формат нашої участі та кампанії буде визначено на найближчому з’їзді партії. Ми – за зміни у нашій країні. Ми підтримуємо прагнення українців оновити владу та її керівні органи. Ми готові гідно представляти інтереси наших виборців», — сказала Ольга Чередник.

Водночас вона зазначила, що ці парламентські вибори проходитимуть за старою системою – без відкритих списків, хоча політики обіцяли українцям оновити виборче законодавство.

«Ми налаштовані на відвертий діалог із нашими виборцями, щоб сформулювати спільний порядок денний роботи у майбутньому парламенті», — підкреслила депутат Чернігівської облради.

«Наш край» закликає інші політичні сили конкурувати реальними справами та перспективними планами, а не пустопорожніми обіцянками із телевізора.

Довідково:

В Україні у п’ятницю, 24 травня, розпочалася виборча кампаніяпозачергових виборів народних депутатів. Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України», виборчий процес позачергових парламентських виборів розпочинається з наступного дня після опублікування Указу без прийняття Центральною виборчою комісією будь-якого рішення щодо його початку.

Указ Президента про розпуск Верховної Ради і дострокове проведення парламентських виборів був опублікований у газеті «Урядовий кур’єр» 23 травня. У ЦВК наголосили, що Центральна виборча комісія готова і здатна здійснювати встановлені законом функції щодо проведення позачергових виборів депутатів 21 липня 2019 року.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button