Політика

Пенсійна реформа має бути винесена на публічне обговорення, – депутат від «Нашого краю»

*Актуально

Українці нарешті отримали можливість самостійно, без урядових вказівок, вивчити положення чотирьох законопроектів пенсійної реформи.

Як повідомила депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край», виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірина Грозенко, «Наш край» від початку вимагав від уряду припинити маніпуляції та шантаж, а також не надавати суспільству лише дозовану інформацію. Натомість – виконувати пенсійне законодавство України.

«Партія наголошує, що внесені до Верховної Ради законопроекти, спрямовані на реформування пенсійного забезпечення, мають бути доведені до кожного українця. Всі положення пенсійної реформи мають отримати незалежну оцінку щодо відповідності Конституції та принципам соціальної справедливості», – прокоментувала Ірина Грозенко.

«Наш край» вимагає від уряду не зациклюватися на рекламі та пропаганді переваг пенсійної реформи від МВФ. Уряд має зосередитись на виконанні чинного пенсійного законодавства та негайно осучаснити пенсії. Окрім того, партія наполягає на скасуванні податку з доходів працюючих пенсіонерів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button