НовиниПолітика

«Батьківщина» і Дубіль другу добу тероризують пансіонат, – ЗМІ (Фото)

Уже другий день поспіль представники політичної партії «Батьківщина» на чолі з народним депутатом Валерієм Дубілем тероризують Козелецький геріатричний пансіонат.

Як повідомляє Politeka, Валерій Дубіль чинить тиск на директора закладу Миколу Шапку, щоб той у суді свідчив на користь кандидата у народні депутати Сергія Коровченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козелецький пансіонат став розплідником фальсифікації на виборах 210 округу

«Учора та сьогодні на територію пансіонату заїхало багато машин із підозрілими людьми. Вони увірвалися до пансіонату і почали погрожувати нам, щоб ми негайно забрали свої заяви. Погрожували, кричали, здавалося, ніби вони рознесуть усе навколо. Деяким людям було зле, стався серцевий напад», – розповів один із постояльців.

Таким чином, представники Коровченка намагаються змусити людей забрати свої заяви – основні докази масових фальсифікацій на цій ділянці, завдяки яким Коровченко втратив шанс отримати заповітну недоторканність і мандат.

«Для цих людей не існує Закону. У день виборів нам не дали проголосувати. Так, бюлетені ми отримали, але не голосували. У нас їх забрали і проголосували так, як потрібно було їм. Тепер, коли ми розповіли про це, нам погрожують. Вони, бандити, заявилися до нас додому і шляхом залякувань хочуть змусити відмовитися від своїх слів і свідчень. Заради чого? Заради влади! Страшно уявити, який безлад почнеться, якщо він (Коровченко – прим.) отримає мандат», – розповіли в пансіонаті.

Другу добу на місці події працює знімальна група ЧЕline. Подробиці згодом.

Ще статті по темі

Back to top button