Політика

Поліція переплутала області чи фальшує докази?

На сторінці у Facebook під назвою «Поліція України» розповсюджене відео про начебто підкуп виборців. У відео чітко видно, що йдеться про події у Черкаському регіоні. Але на диво, пост підписаний таким чином, ніби йдеться про… Чернігів, повідомляє Панорама.

C40922A2-BAC0-44A2-A87A-E5E7AC318852-180x320

Що це? Помилка недолугих виконавців, які не здатні відрізнити ЧЕРнігів від ЧЕРкаси? Чи спланована підтасовка інформації?

Із вивчення фактів стає очевидним, що відео було викладено на Ютуб із міста Кропивницький 1.04.2019.

У відео-сюжеті на 39–42 секундах чітко видно напис на коробці: «Черкаси». Будь-який користувач Інтернету здатен самостійно перевірити цю інформацію. Важко повірити, що працівники правоохоронних органів неспроможні провести таку елементарну роботу.

Цікаво, що дане відео було зняте в Черкасах іще до першого туру виборів і розміщене в місцевих черкаських ЗМІ. Згодом з’явилося спростування цих черкаських подій. Перевірка інформації з різних боків підтверджує – в матеріалах ішлося саме про Черкаси.

Чи могли працівники правоохоронних органів допустити помилку на рівні 6-го класу школи? Чи це була спланована акція з дискредитації Чернігівщини, прикордонного з Росією регіону? Можливо, комусь вигідно таким чином дестабілізувати ситуацію на кордоні? Поки ці питання залишаються без відповіді.

Ще статті по темі

Back to top button