Політика

Проблеми транспортного сполучення між селами обговорили в Мринській громаді

*Актуально

У громадах Чернігівщини продовжуються обговорення актуальних для місцевих мешканців питань.

Депутат обласної ради від партії «Наш край», голова Чернігівської обласної партійної організації Сергій Баришовець поспілкувався із депутатами та представниками Мринської територіальної громади на Носівщині. Зустріч відбулася з дотриманням карантинних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одне село на Чернігівщині намагається зберегти школу, запрошуючи молоді родини

Як повідомили місцеві жителі, найактуальнішими для них є ремонт доріг та налагодження автобусного сполучення між селами. «Нам потрібно врегулювати транспортне сполучення з Ніжином (ідеться про автобусний рейс Носівка – Ніжин через Мрин і Держанівку). Це питання особливо актуальне, адже територіальна громада належить до Ніжинського району», – пояснила голова Мринської громади Людмила Борисова. Також жителі громади говорять про необхідність проведення ремонтних робіт на автодорозі Ніжин – Держанівка, а також на дорозі Лихачів – Хотинівка, оскільки ці шляхи використовують для підвозу дітей до школи й дитячого садка.

Сергій Баришовець пообіцяв вивчити всі проблемні питання та за потреби підготувати відповідні депутатські запити. Також він наголосив, що депутати «Нашого краю» виступають за налагодження ефективного діалогу з жителями громад, аби оперативно й результативно реагувати на звернення та пропозиції мешканців Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button