Політика

Дмитро Нікітін став керівником «Батьківщини» на Чернігівщині

Він виступає за повернення пільг для підприємців та скасування перевірок

Керівником обласного осердку ВО «Батьківщина» став Дмитро Нікітін. Про це повідомила пресслужба партії з посиланням на повідомлення Валерія Дубіля.

Дмитро Нікітін народився 6 жовтня 1984 року в місті Вишгород, поблизу Києва. Згодом разом із батьками переїхав до столиці. Здобув вищу освіту – управлінця та менеджера в Київській державній академії водного транспорту ім. Гетьмана Петра Конашевича – Сагайдачного. Одружений. Виховує 4 дітей – трьох синів та доньку. Мати родом з Чернігівщини.

Нікітін займається інвестиційною та управлінською діяльністю в галузі IT та розвитку програм на базі штучного інтелекту.

 «Для нашої команди на Чернігівщині Дмитро зовсім не нова людина- він вже багато років є моїм другом і завжди допомагав нашій організації. За часи пандемії, завдячуючи його підтримці, ми змогли придбати більше 400 оксигенаторів для районних лікарень та центрів ПМСД області. Під час війни Дмитро також з нами — жоден волонтерський проект не проходить без його участі», — розповів Валерій Дубіль, відзначивши особисті якості нового керівника — «це порядність та професійність».  Він переконаний, що разом з чернігівською командою Нікітіним буде реалізовано ряд корисних проектів для людей.

Сам Дмитро Нікітін коментуючи своє призначення написав, що за час повномасштабного вторгнення партійна організація на Чернігівщині стала для нього по-справжньому дуже близькою.

«Хочу подякувати всій місцевій команді  «Батьківщини», хто з перших днів великої війни допомагає нашій країні. Частина керівників районних організацій пішли в ЗСУ, частина —  створила масштабні волонтерські рухи, багато партійців виїхало закордон, але і там організували гуманітарні місії для України. Важливо, що всі ці люди залишилися єдиною КОМАНДОЮ!

Запрошую всіх небайдужих людей до співпраці! Ми з командою робили, робимо і будемо робити багато корисних справ: для ЗСУ, для медиків, для громадян, які постраждали від війни… Нам дуже потрібна підтримка однодумців, а тому тепер вже публічно запрошую до команди» , — написав Дмитро Нікітін на своїй сторінці в Фейсбук.

У той же час Дмитро Нікітін озвучив партійну позицію щодо скандального законопроекту №8401, який скасовує пільги для підприємців та поновлює перевірки.  «Батьківщина» проголосувала  проти. На його думку влада має підтримувати бізнес, а не нищити його перевірками та підвищенням податків.

«Каральними заходами та перевірками, які здійснюють понад 80!!! контролюючих структур держава навряд стимулюватиме і до того ледь виживаючий бізнес для розвитку. Замість працювати на економіку люди вимушені будуть шукати шляхи переведення своєї діяльності  «в тінь».  В результаті поповнення бюджету не буде, а тисячі підприємців просто припинять навіть шукати варіанти для ведення своєї діяльності», — розповів новий голова ВО «Батьківщина» в Чернігівській області Дмитро Нікітін.

Підписати петицію можна за посиланням :

https://petition.president.gov.ua/petition/194780?fbclid=IwAR1ZmMyoF-ae_v4ciqbGF9XVDi008GuWUKSGRAWVXiHKX5FNcabBb_4nGFQ

*Політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button