Політика

Три основи успіху країни: Тарута у Чернігові розповів стратегію розвитку

Лідер партії «Основа» зустрівся із чернігівцями

*Імідж

Чернігівці сьогодні, 6 березня, зустрілися із лідером партії «Основа», відомим українським політиком, кандидатом у Президенти України Сергієм Тарутою. Як відомо, рейтингова партія «Основа» об’єднує ділових людей з високою репутацією, за плечима яких – успішно реалізовані масштабні проекти, створені нові підприємства та сотні тисяч нових робочих місць. Та головне – ці люди прагнуть зробити Україну щасливою, мирною і заможною.

IMG_1908

«Ми маємо чітке, науково обґрунтоване бачення майбутнього розвитку України, докладно опрацьовану й схвалену експертами стратегію дій з реалізації кожного з пунктів програми», — зауважив Сергій Тарута.

Під час зустрічі кандидат у Президенти розповів присутнім про свій професійний досвід та пояснив, чому вирішив іти в політику. Крім того, наголосив на трьох основах, з яких складається його програма.

IMG_1950

«У нашої політичної сили є три базові документи. Перший – це як досягти миру. Я цим займаюсь уже давно. Другий дуже важливий документ – це стратегія економічного розвитку України. Ми його робили ще до того як вирішили йти в політику. Це базовий документ, який показує як ми можемо бути однією з кращих країн Європи, поки цей шанс ще є. І третій – це як повернути у людей повагу, як зробити так, щоб у країни – першою цінністю була – людина. Аби кожен громадянин країни отримав освіту, аби він мав духовне виховання і міг з повною віддачею реалізуватися у своїй країні», — зазначає Сергій Тарута.

Також Сергій Тарута переконує, що реалізація його економічної програми дозволить збільшити рівень середньої заробітної плати в Україні до 1000-1200 доларів, пенсій – до 700 доларів.

IMG_1721

«Дуже важливо аби президент, прем’єр і всі, хто при владі були грамотними. Аби ці люди розуміли, що на них лежить колосальна відповідальність за життя мільйонів людей. Безумовно, у цієї людини повинна бути репутація і команда, тому що нашу країну можуть врятувати тільки інвестиції. А вони будуть, якщо країні довіряють. Довіра ж залежить тільки за умови, якщо президенту довіряють», — сказав Тарута.

IMG_1637

Під час спілкування з чернігівцями Сергій Тарута розповів про роль сільського господарства в економіці країни, про відновлення місцевого заводу «ЧеЗаРа» і взагалі – про потенціал таких колись потужних підприємств та шляхи вирішення війни. Також лідер партії «Основа» відповів на численні питання від присутніх.

IMG_1632

Політик зазначив, що він з разом з однодумцями хочуть успішного майбутнього для України.

Все залежить від вибору, який зробить український народ.

Ще статті по темі

Back to top button