Політика

Про результати місцевих виборів в ОТГ Чернігівщини

*Актуально

На Чернігівщині представники політичної партії «Наш край» отримали 16 депутатських мандатів у радах новостворених ОТГ, де вибори відбулися 30 червня.

Про це повідомив голова виконкому Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика. За його інформацією, серед висунутих політичною силою кандидатів в ОТГ Чернігівщини до рад обрано кожного третього.

«Найкращий результат маємо у Вихвостівській ОТГ Городнянського району, де «Наш край» упевнено переміг на місцевих виборах та отримав п’ять депутатських мандатів із 14», – уточнив Юрій Музика.

Також він зазначив, що до Борзнянської міської ради обрано шість депутатів від «Нашого краю». У Вертіївській громаді – три, по одному представнику – в Михайло-Коцюбинській ОТГ (Чернігівський район) і Деснянській ОТГ (Козелецький район).

Як повідомлялося, в Озерянській ОТГ вибори пройшли з порушеннями закону, оскільки прізвища кандидатів від однієї з політичних сил не внесено до виборчих бюлетенів. Комісія їх зареєструвала, однак до бюлетенів їх не занесла.

Пресслужба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button