206 округПолітика

ЦВК тільки призначила довибори по 206-му округу Чернігова, а Блауш, Коваленко та Микитась уже тиждень, як стартували

ЦВК оголосила дату проміжних виборів депутатів Верховної Ради в Чернігові, в окрузі № 206 вони відбудуться в неділю, 17 липня. Про це ЧЕline повідомили у відділі взаємодії із засобами масової інформації Секретаріату Центральної виборчої комісії. Там пояснили, що в Чернігові в окрузі № 206 вибори призначені через те, що обраний у ньому депутатом Владислав Атрошенко став мером Чернігова.

Треба зазначити, що депутатські повноваження Атрошенка були припинені ще 28 січня, а законодавство зобов’язує ЦВК призначити проміжні вибори депутата Ради в десятиденний термін. Як відомо, також проміжні вибори відбудуться ще в 3-х округах: 27-му Дніпропетровська, 85-му в Івано-Франківській області, 151-му в Полтавській області.

Нагадаємо, одіозний столичний забудовник Максима Микитась розпочав передвиборчу агітацію по 206-му округу ще минулого тижня. Крім нього, балотується депутат обласної ради від РПЛ Дмитро Блауш. Серед учасників довиборчого марафону й «парашутистка» з Києва від «Батьківщини» киянка Анна Коваленко.

%D0%91%D0%BB%D0%B0%D1%83%D1%88-%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE[1] 1716623[1] WttC9cx8[1]

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Интересно, откуда столько желающих из Киева занять вакантное местечко? Как по мне главное — чтобы не Микитась. Если он выиграет выборы, то на пару с Атрошенко застроит Чернигов своими бетонными коробками, и можно забыть про уникальный архитектурный калорит города ((

  2. Нормально вообще! Микитась этот в Киеве понастроил где можно и где нельзя, даже возле экспериментального реактора комплекс жилой отбабахал вместе с Атршенком, а теперь решил в Чернигове такой фигней заняться? Неее, нам такой вариант не подходит. Пусть проваливает обратно в свой Киев, а друга крышу свою прихватит.

  3. Мошейники все эти кандидаты! Особо известный из них конечно Микитась. Одиозная фигура в Киеве. Я слышал, у него там было пару незаконных строек, одна из них кстати с нашим любимым мэром. Может по-этому он вдруг решил баллотироваться от 206 округа?..

Back to top button