Політика

У Чернігові депутатів кличуть на чергову сесію

26 квітня о 9-й годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться 30-та сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання.

Про це йдеться у розпорядженні, яке оприлюднили на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

На розгляд сесії вносяться такі питання:

1.1. Про внесення змін до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки.

1.2. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

1.3. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури.

1.4. Про погодження Інвестиційної програми по транспортуванню та постачанню теплової енергії ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2018 рік.

1.5. Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

1.6. Про внесення доповнення до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

1.7. Про затвердження Положення про виключення з числа службових жилих приміщень в м. Чернігові.

1.8. Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради у новій редакції.

1.9. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради на укладання договору фінансового лізингу для придбання тролейбусів.

1.10. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VII-30 “Про міський бюджет на 2018 рік” зі змінами і доповненнями (№ 26/VII-15, № 27/VII-18, 28/VII – 22, 29/VII – 18).

1.11. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів.

1.12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва та будівництва індивідуальних гаражів.

1.13. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

1.14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

1.15. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

1.16. Про надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

1.17. Про депутатські запити.

1.18. Різне.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. особенно интересен п.1.4. Про погодження Інвестиційної програми по транспортуванню та постачанню теплової енергії ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2018 рік.
    Которым планируется «инвестировать» средства из карманов горожан в аредатора, За свои средсва ОБЯЗАННОГО ПРОВОДИТЬ РЕМОНТЫ И СОДЕРЖАТЬ В ДОЛЖНОМ СОСТОЯНИИ ПРЕДОСТАВЛЕННОЕ В АРЕНДУ ИМУЩЕСТВО.
    И даже ежемесячно собирающего на эти цели, включенные в оплату потребителям т.н. «амортизационные отчисления». Сумма которых уже давно перекрыла 100% стоимости замены коммуникаций на новые.
    Но мэром планируется их замену, — …переложить на горожан
    Интересно, а что думает по этому поводу Прокуратура?

Back to top button