Політика

У Чернігові відновлюють освітлення в мікрорайоні Шерстянка (Фото)

*Актуально

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Луценко подав депутатський запит щодо ремонту пішохідної доріжки та її освітлення від будинку №16 на вул. Текстильників у напрямку до підземного переходу по вул. Івана Мазепи (мікрорайон Шерстянка).

Як уточнив Олександр Луценко, з проблемним питанням до нього звернулися місцеві жителі. На їхнє переконання, особливо важливо дбати про впорядкування та благоустрій не лише центральної частини міста, а й околиць Чернігова. Цю позицію підтримують і представники політичної партії «Наш край».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулиця Князя Чорного у Чернігові незабаром буде з новим освітленням

Щодо ремонту пішохідної доріжки, то міський голова відповів, що «кошти у міському бюджеті уже розподілені… і на проведення ремонту пішохідної доріжки від будинку №16 по вул. Текстильників у напрямку до підземного переходу по вул. Івана Мазепи не передбачені».

А ось для вирішення питання освітлення пішохідної доріжки необхідно виконати роботи з встановлення трьох опор.

«Роботи з освітлення пішохідної доріжки будуть виконані комунальним підприємством «Міськсвітло» Чернігівської міської ради за умови настання сприятливих погодних умов», – йдеться в офіційній відповіді на депутатський запит Олександра Луценка.

Наразі роботи з освітлення цієї доріжки вже виконуються.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button