Політика

У Городні пройшов турнір із контрстрайку

*Актуально

Початок літа і довгоочікуваних канікул у школярів у Городнянській ОТГ ознаменувався кіберспортивними змаганнями, проведення яких уже традиційно підтримали представники місцевого осередку політичної сили «Наш край». Про це повідомила секретар Городнянської міської ради Світлана Більська (обрана від «Нашого краю»).

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці відбувся турнір пам`яті Тимошенка

За її словами, турнір привабив старшокласників, які нині не уявляють своє життя без гаджетів, і в майбутньому дехто з них хоче пов’язати своє життя із ІТ. За звання кращих змагалися вісім команд.

Переможці отримали подарунки, надані керівником фракції «Наш край» у Городнянській міській раді Ігорем Романенком. Заохочення кращим геймерам вручила Світлана Більська.

За її словами, батьки та вчителі неоднозначно оцінюють захоплення підлітків комп’ютерними іграми, зважаючи на переваги, наприклад, спорту.

«Але ж і комп’ютерні ігри теж розвивають дітей, їхні інтелектуальні здібності, швидкість реакції, тому не варто забороняти – просто все має бути в міру: і комп’ютерні ігри, і спорт, і читання, і спілкування з ровесниками», – зазначила Світлана Більська.

62261328_480647159351944_7824787576966873088_n

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button