Політика

«Наш край» у Сновській міськраді подбав про наповнення бюджету 2018 року

*Актуально

Фракція партії «Наш край» у Сновській міській раді під час чергової сесії підтримала всі рішення, спрямовані на розвиток громади.

Як повідомила депутат Сновської міськради від партії «Наш край» Анжеліка Клименко, на сесії депутати розглянули більше 10 питань. Серед них – встановлення ставки єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб, ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018 рік (зокрема, останні визначено на рівні 0,05% від мінімальної заробітної плати).

«Визначення місцевих податків і зборів є надзвичайно важливим питанням, адже від нього залежить наповнення місцевого бюджету, а відтак, можливості повноцінного розвитку громади», – наголосила Анжеліка Клименко. Міська рада, зокрема представники «Нашого краю», надали пільги зі сплати податку на нерухомість релігійним організаціям та громадянам на господарські присадибні будівлі (хліви, літні кухні, майстерні, погреби, навіси, котельні тощо).

Водночас депутати «Нашого краю» не підтримали рішення про звільнення від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, оскільки також йдеться про наповнення місцевого бюджету.

Під час сесії порушувалося питання необхідності благоустрою Сновська, зокрема центральної частини. У разі його розгляду на одній із наступних сесій депутати «Нашого краю» підтримуватимуть це рішення.

Анжеліка Клименко зазначила, що «Наш край» у Сновській міськраді наполегливо працює над виконанням своєї передвиборної програми.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button