Політика

У Городні пройшов турнір з боксу

*Актуально

У Городні відбувся турнір з боксу, учасниками якого стали представники різних міст Чернігівщини. Спортивні змагання пройшли під гаслом «Спортивні діти – здорова нація» і до них долучилися молодіжні команди з Городні, Бахмача, Прилук, Ніжина, Десни та п’ять команд із Чернігова.

За словами підприємця і керівника благодійного фонду Ігоря Романенка, який очолює партійний список «Нашого краю» до Городнянської міської ради, такі спортивні змагання вкрай необхідні, аби залучити молодь до здорового способу життя, розвивати лідерські якості й бажання перемагати в юнаків.

«Я впевнений, що змагання у Городнянській ОТГ будуть традиційними та значно збільшать коло своїх учасників», – сказав він.

Організатором турніру з боксу виступив Городнянський міський голова Андрій Богдан і представники різних організацій та установ, у тому числі місцевого осередку політичної партії «Наш край».

Зокрема, представники партії вручили учасникам турніру подарунки – форму, боксерські рукавиці тарізний спортивний інвентар.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button