Політика

У населених пунктах Михайло-Коцюбинської громади відзначають День села (Фото)

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Олександр Демиденко підтримує проведення свят у селах Михайло-Коцюбинської громади. Дні села за його організаційної допомоги вже відбулися у Пльохові, Кархівці, Жукотках, Андріївці та Ведильцях цієї територіальної громади.

«Після спекотних буднів зібралися, як велика дружня родина, мешканці села Пльохів. Вже традиційно за підтримки політичної партії «Наш край» долучився до святкування Дня села. Сумувати не довелося нікому. Адже малеча отримала розваги на батуті та солодку вату, старші пригощалися смачними шашликами. І, звісно, небо осяяли яскраві феєрверки», – повідомив Олександр Демиденко.

На думку депутата обласної ради, свята об’єднують жителів громади, створюють позитивний настрій людям різного віку. «Команда «Нашого краю» потужно працює в Михайло-Коцюбинській громаді. І разом ми не тільки вирішуємо актуальні питання, а й святкуємо, створюючи умови для змістовного дозвілля й атмосферу свята усім жителям громади», – наголосив Олександр Демиденко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button