Політика

У «Нашому краї» протокол за порушення карантину оцінюють як політично упереджений

*Актуально

Протокол про порушення карантину під час форуму політичної партії «Наш край» у Батурині є політично упередженим і ставить за мету здійснення тиску на активістів. Про це заявив голова виконкому Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині «Наш край» висуватиме кандидатів на місцевих виборах в усіх ОТГ

За його словами, форум пройшов із дотриманням усіх епідеміологічних вимог в умовах адаптивного карантину. Зокрема, учасникам було проведено температурний скринінг, роздано захисні маски, використовувалися санітайзери. Крім того, в залі учасники форуму розміщувалися із дотриманням соціальної дистанції (1 особа – не менше як на 5 кв.м).

«Ми очікували, що буде така ситуація, – одразу після форуму з’явилися замовні статті на всеукраїнських ресурсах. Ми знаємо, хто стоїть за цим замовленням. Тому й була реакція поліції, але вона вибіркова – інші політичні сили проводять заходи без масок, допускають скупчення людей, однак вони з якихось причин залишаються поза увагою поліції», – прокоментував Юрій Музика. Він наголосив, що протокол поліція передасть до суду, буде обґрунтовано доведено безпідставність обвинувачень.

Форум Чернігівської обласної організації партії «Наш край» відбувся 4 липня в Батурині за участі депутатів обласної, міських, районних рад, міських, селищних, сільських голів, представників районних партійних організацій, активістів і майбутніх кандидатів на участь у місцевих виборах.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button