Політика

У Семенівці невідомі розповсюдили фейкову інформацію від імені «Опори»

Вчора, 28 жовтня, в м. Семенівка Семенівського району Чернігівської області, де сьогодні проходять перші місцеві вибори до об’єднаної територіальної громади на подвір’ях мешканців була розповсюджена друкована продукція. Інформаційний матеріал містив заголовок «Ці люди продали свій голос на виборах за 400 грн». В тексті друкованої продукції зазначалися персональні дані осіб, а саме їхні прізвище, ім’я, по батькові, адреса проживання та особистий телефон.

Крім того, в нижньому лівому куті друкованої продукції розміщено елемент логотипу ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА», а саме напис «ОПОРА» на блакитному тлі (без графічного елемента трикутника білого кольору на блакитному тлі).

листiвка

ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» заявляє, що немає жодного стосунку до замовлення, виготовлення та поширення вищезазначених друкованих інформаційних матеріалів, розповсюджених у м. Семенівка.

Координаторка громадського спостереження за виборами в об’єднаних територіальних громадах Чернігівської області Наталія Висіканець оперативно за фактом розповсюдження подала заяву до Семенівського відділу поліції ГУ HПУ у Чернігівській області та надала правоохоронцям відповідні пояснення.

пояснення

Ще статті по темі

Back to top button