Політика

Які проблеми хвилюють жителів Ніжинщини?

*Актуально

Збори активу політичної партії «Наш край» відбулися в Ніжині. Як повідомив керівник виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика, під час зустрічі з депутатами й активістами партійного осередку було обговорено низку актуальних питань.

«Ішлося про готовність структури партії до чергового політичного сезону, більш активної і результативної розбудови первинних партійних ланок», – зазначив Юрій Музика. Традиційно політична сила приділяє належну увагу підвищенню кваліфікації членів партії та своїх активістів.

Юрій Музика уточнив, що під час спілкування також підбили підсумки проведення кампанії зі збору підписів проти підвищення вартості газу в області – на Чернігівщині «Наш край» зібрав понад 25 тис. підписів. «Партія зібрала понад 1 мільйон підписів громадян проти підвищення ціни на газ. Одну з цих коробок із підписами вручили Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману під час «Години запитань до Уряду». Ми переконані, що уряд повинен захистити людей», – повідомив однопартійцям у Ніжині Юрій Музика.

Також активісти «Нашого краю» порушили питання негативних наслідків втілення поштової реформи в регіоні. Люди вкрай незадоволені затримками з доставкою преси та пенсій. Зокрема зараз невчасно передплатники Ніжинського району отримують газету «Наш край».

Учасником зборів активу була депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край», керівник регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірина Грозенко.

За її словами, розвиток партійної організації матиме успіх, коли працюють ефективні канали комунікації – представники партії періодично зустрічаються, обговорюють нагальні проблеми, ухвалюють спільні рішення.

«Це і моє бажання, і наших колег, щоб такі зустрічі відбувалися частіше, адже люди зближуються, діляться своїм досвідом», – наголосила Ірина Грозенко.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button