Новини

«Радикальні» маразми по-менськи: охороняти бюлетені прислали бійця-ляшківця

Неординарна ситуація спостерігається у Мені в найгарячіший час передвиборчої кампанії. Забезпечувати громадський порядок і охороняти бюлетені до Мени направили бійців роти особливого призначення «Чернігів». З-поміж бійців – одіозний «радикал», депутат Деснянської у місті Чернігові ради від «Радикальної партії» Андрій Леоненко. До речі, він вже заплямував свою репутацію скандалом навколо садівничого товариства «Грім-Віра».

1

А тепер про суть маразму. Як відомо, на посаду голови Менської ОТГ балотується член «Радикальної партії» Геннадій Примаков, а в депутати – його товариш-однопартієць Віталій Гайдукевич. До речі, ця парочка «радикальних пончиків» (чому їх так прозвали, зробіть висновок самі J) тільки завдяки патронатству свого «шефа» досі перебуває на волі. Адже всі пам’ятають історію з хабарництвом, в якій фігурують обоє менських «радикалів».

Тепер складаємо мозаїку докупи. Геннадій Примаков – «радикал». Віталій Гайдукевич – «радикал». Боєць роти «Чернігів» Андрій Леоненко – «радикал». Вловлюєте суть? Можна тільки припустити, яким чином правоохоронець, який по вуха погруз у політиці, буде «охороняти» бюлетені.

До речі, на фото, яке зроблене у Мені кілька годин тому, ми бачимо Андрія Леоненка у компанії з «радикальними пончиками».

18195822_1481054925301289_176700513_o

Шкода, що на легендарну роту «Чернігів» через подібних «бійців» лягає отака тінь.

18209668_1481069768633138_468837590_o

Можливо, головному поліцейському Чернігівщини Едуарду Альохіну варто було б взяти до уваги ці слова і відправити «радикального» бійця забезпечувати громадський порядок в інший район?

До речі, цікаво почути позицію з цього приводу головного управління Національної поліції в Чернігівській області. Ми обов’язково візьмемо офіційний коментар у правоохоронних органів і опублікуємо його.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Пошла педота на Федота а от Федота на Якова…просто жесть

Back to top button