Суспільство

31 грудня чарівний Дідусь приноситиме подарунки додому чернігівським дітям

Агенція змін Up-to-date, що функціонує на базі Чернігівського туристичного інформаційного центру, розвозитиме подарунки чернігівським дітлахам.

Її створили разом зі студентами міських вишів. Саме їм і належить ініціатива новорічних привітань.

«Цього року не всі можуть запросити додому, наприклад, аніматорів. Тим більше, що зараз карантин. А студенти пропонують таку акцію: вони можуть прийти, принести в мішку подарунок. Це певна альтернатива привітати дітей безконтактно», – розповіла заступник начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

Студенти, які вітатимуть малечу, заздалегідь зателефонують батькам і повідомлять, що вони вже приїхали, аби дитина сама відкрила двері і побачила мішок із подарунками, який стоятиме під дверима квартири. Потім батьки винесуть цей мішок назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Чернігові Дід Мороз і Снігуронька вітають містян (Відео)

За словами Катерини Литвин, зараз уже є багато охочих дарувати дітям радість. Але скільки людей залучати, вирішуватимуть після того, як побачать кількість запитів на такі привітання.

Туристичний центр постійно співпрацює з чернігівськими таксі, тому, аби всі охочі встигли отримати привітання, до справи залучатимуть і їх. Співпраця відбуватиметься на комерційній основі.

Заявки на привітання прийматимуть до 30 грудня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button