Суспільство (відео)

В Чернігові Дід Мороз і Снігуронька вітають містян (Відео)

Новий Рік — свято, яке приходить до нас ще в дитинстві. З дитячих спогадів ми відчуваємо всю теплоту і душевність  новорічних традицій . Саме до найменших чернігівців напередодні Нового Року завітала справжня новорічна пара — Дід Мороз і Снігуронька.

«Доброго ранку. — Доброго ранку. Дівчата ви ж знаєте, яке буде свято зовсім скоро. – так. Новий Рік. Я ж казала, що Снігуронька прийде».

«Загубила свого дідуся, але ж який Новий Рік без Діда Мороза. Давайте разом його покличемо. – Дід Мороз!»

«Кожного року напередодні новорічних свят дід Мороз і Снігурка ходять по мікрорайону і дітей вітають з Новим Роком і дітям роздають подарунки», — Володимир Коваленко, депутат чернігівської міської ради («Наш край»).

Такий сюрприз для дітей мікрорайону, котрим опікується депутат міської ради Володимир Коваленко, традиційний. Уже п’ять років мешканці отримують підтримку від свого обранця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрприз від депутата: новорічне турне для чернігівських діточок

«Я хочу виразити велику подяку за таке тепле і турботливе відношення до наших діточок. Побільше б таких депутатів, і в нас життя б склалося б зовсім поіншому», — Світлана Шульга, жителька мікрорайону «Ремзавод».

«Діти отримують мегапозитивні емоції. Це саме головне, що повинно бути у діточок», — Людмила Крупка, жителька мікрорайону «Ремзавод».

«На сьогодні, мені здається, дуже мало свята в житті. А таким чином ми даруємо дітям новорічний настрій. Це нібито дрібничка, а для дітей це дуже цікаво і дуже подобається», — Володимир Коваленко, депутат чернігівської міської ради («Наш край»).

Для дітей влаштовують маленьке театралізоване дійство з привітаннями, загадками і, звісно ж, солодкими подарунками, які дітвора отримує за прочитані вірші.

«Дід Мороз добрий. Він подарунки приносить», — Давид. 

«Я дуже чекала Діда Мороза», — Віталіна.

«Я маляток розважаю, з новим роком всіх вітаю», — Діана.

Новорічні герої також не залишаються з порожніми руками. Отримують дарунки, власноруч створені маленькими художниками.

«А ми приготували вам малюнок. – Який гарний малюнок».

Загалом привітання триватимуть два дні — 28-29 грудня. Частинку новорічного настрою отримають понад 200 родин, для яких такі вітання вже стали постійною новорічною традицією.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button