Суспільство

У Чернігові перекриють рух і змінять маршрути громадського транспорту

В обласному центрі через капітальні ремонтні роботи по проспекту Миру з 2 по 7 листопада буде цілодобово перекритий рух автомобільного транспорту на перехресті вул. Героїв Чорнобиля до вул. Льотна. Про це повідомляє управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради.

Цими днями громадському автотранспорту, що рухається по пр. Миру, запропоновано об’їзд перекритої ділянки по вулицях Героїв Чорнобиля, Мстиславській, Єськова, Михалевича або по вулицях Козацькій, Інструментальній, Литовській у прямому та зворотному напрямках.

Це стосується автобусних маршрутів:

№ 2 «Гот. «Україна» – Дачі (Рівнопілля)»

№ 2а «Вокзал – Психоневрологічна лікарня»

№ 7 «Вул. Єськова – міст р. Десна»

№ 22 «Вул. Одинцова – Дачі (Рівнопілля)»

№ 24 «Вокзал – Півці»

№ 24а «Вокзал – вул. Одинцова (через Півці)»

№ 26 «Вул. Єськова – Яцево»

№ 28 «Вокзал – вул. Тичини»

№ 34 «Вокзал – завод «Автодеталь»

№ 29 «Подусівка – завод «Автодеталь»

№ 32 «вул. Волковича – Технологічний університет»

№ 33 «Річковий порт – ТЦ «Епіцентр»

№ 37 «Вокзал – вул. Єськова»

№ 42 «Протитуберкульозний диспансер – вул. Одинцова»

Рух громадського електротранспорту (тролейбусів) через перекриті ділянки буде технічно неможливим із 26 жовтня по 7 листопада.

Через це з 2 по 7 листопада відбудуться зміни. Тролейбусний маршрут № 10 буде замінений аналогічним автобусним маршрутом № 10-А. На автобусних маршрутах № 10-А, № 4-А будуть дійсні тролейбусні проїзні квитки. Тролейбусний маршрут № 4 ходитиме за скороченим маршрутом: від підприємства «Хімволокно» до площі «Дружби Народів». Тролейбусні маршрути № 2 та № 3 скасовуються. Замість них для перевезення пасажирів від ЗАЗу до центру міста (гот. «Україна») тимчасово запроваджується автобусний маршрут № 4-А.

У районі ремонтних робіт на весь період будуть зняті автобуси з маршрутів № 38 і № 39. Натомість цими днями буде тимчасово відновлений тролейбусний маршрут № 9 та посилений додатковими тролейбусами маршрут № 1.

Ще статті по темі

Back to top button