Суспільство

50 тисяч гривень отримає переможець із Носівської громади

«Працюю на благо нашого краю» – конкурс проектів серед депутатів «Нашого краю» з такою назвою розпочався в Носівській об’єднаній територіальній громаді.

Ініціатором й організатором його проведення виступила Чернігівська обласна організація політичної партії «Наш край». Метою конкурсу є стимулювання активності депутатів від політичної сили задля ефективної роботи в сфері соціального, економічного та культурного розвитку Чернігівщини.

Як пояснив координатор партійного будівництва в Чернігівській області Юрій Музика, конкурс проектів є новою формою роботи з депутатами.

«Ми обрали для першого проведення конкурсу Носівську громаду, де «Наш край» у місцевій раді представляють 16 депутатів.

Згодом цей досвід зможемо поширити серед інших громад. Дуже важливо, що запропоновані на конкурс проекти віддзеркалюватимуть потреби місцевих жителів і будуть створюватися за пропозиціями громадян та за їхньої безпосередньої участі в реалізації», — зазначив він.

Конкурс «Працюю на благо нашого краю» триватиме з 20 лютого до 5 квітня цього року. Усі проекти автори презентуватимуть членам конкурсної комісії. Обов’язкова умова – кожен із запропонованих проектів повинен здобути підтримку місцевих мешканців.

Загалом проекти можуть стосуватися благоустрою та озеленення територій, соціальних ініціатив, проведення культурних і мистецьких, молодіжних, спортивних заходів тощо. Кошти на реалізацію проекту-переможця виділять із благодійного фонду в розмірі 50 тисяч гривень.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button