Суспільство

72-річна Валентина Підвербна роздягла свою доньку у самісінькому центрі Чернігова (Фото)

Чернігівці знову стали свідками доволі дивної поведінки 72-річної Валентини Підвербної. Свою семирічну доньку вона роздягла у самісінькому центрі міста.

Фото до редакції ЧЕline надіслала наша читачка, яка побажала залишитися анонімною.

«Спочатку вона зняла з доньки куртку, потім штани та колготи. Вона стала роздягати дитину прямо на зупинці, але люди почали обурюватися цим явищем, тому Підвербна відвела доньку за м’ясний кіоск. Там роздягла і повела без спідньої білизни у напрямку «АТБ». Там вони залишилися стояти. Я викликала поліцію.

Чим ця історія закінчилася мені невідомо, адже мені треба було йти у справах, тому чекати я не стала. Дівчинка була вдягнена не по сезону, на вигляд вона недоглянута. Взагалі Підвербна водила дівчинку по «Центральному ринку» вже два тижні, причому вдягнена маленька була у зимній одяг, хоча на вулиці досить сильна спека», — зазначає дописувачка.

18818340_1430099007036508_773670329_o

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли чернігівці обурюються недбалим ставленням Валентини Підвербної до своєї дитини та її чудернадською поведінкою.

Очевидно, на дану ситуацію мають відреагувати соціальні служби.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Обоє — і т.зв. «мати», і дитина — не зовсім нормальні, а якщо точніше — зовсім ненормальні в медичному сенсі! У обох спостерігаються відхилення у психіці, поведінка явно неадекватна, що може відзначити кожен, хто з ними стикався чи випадково спостерігав!

    1. Я також була свідком того, як Підвербна вела дівчинку без спідньої білизни на зупинці біля гот. Україна, я зробила їй зауваження за що почула нецензурну лайку. Дитина відразу натягла білизну, тому поліцію я не викликала. Я відразу зателефонувала до соц. служби, вони сказали, що не можуть нічого зробити. Дитина стала розвиватись із затримкою через такий догляд «матері». Дуже дивує поведінка соц. служб і уповноваженого зі справ дитини, який наголошував що взяв ситуацію під контроль. У великому місті живе дитина» Мауглі», а всім байдуже.

      Джерело: http://cheline.com.ua/news/society/72-richna-valentina-pidverbna-rozdyagla-svoyu-donku-u-samisinkomu-tsentri-chernigova-foto-79362
      © Чeline | cheline.com.ua

  2. Это ужасно! Сколько ещё эта бедна девочка будет деградировать с это больной женщиной? Когда это остановят службы? Ребёнок гибнет просто и морально и физически. Сердце рвётся на части… Безумно жаль ребёнка…

    1. Я журналист центрального телеканала. Мой телефон 0674052085. Ищу свидетелей данного происшествия или людей, которые знакомы с этой ситуацией.

  3. Чуть ли не через день вижу их возле Велмарта (Масаны). Девочка не ухожена, в зимней одежде, вытворяет что хочет. На замечания всегда реакция не адекватная. Куда смотрят соцслужбы?

Back to top button