Суспільство

Актори «95-го кварталу» з Чаусом побували у чернігівських військових, які проходять реабілітацію

10 січня 2024 року в інформаційних пабліках Чернігова завірусилося відео під назвою «95квартал у Чернігові». На кадрах можна впізнати деяких акторів із відомого складу студії, а також начальника Чернігівської ОВА – В’ячеслава Чауса. До речі, саме його присутність на заході стала приводом для палких дискусій серед чернігівців у коментарях до відео.

Нагадаємо, нещодавно «Студія «Квартал 95» потрапила в гучний скандал, який у Мережі прозвали «жінка зі «сіСькадовська». Під час новорічного концерту коміки показали сценку з переселенкою, яка переходить на українську та не може зв’язати в розмові й двох слів. Цей факт також викликав хвилю обурення серед чернігівців у коментарях до вищезгаданого відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові перекривають міст через Десну

По коментар із приводу візиту до Чернігова «Студії «Квартал 95» та участі в заході представників Чернігівської обласної військової адміністрації ми звернулися до радника голови Чернігівської ОВА Андрія Подорвана.

«Так, дійсно актори «Квартал 95» приїжджали до Чернігова. Вони виступали в низці закладів міста, де наразі проходять лікування та відновлення наші бійці. Основною їхньою метою, наскільки мені відомо, була моральна підтримка бійців.

Це їхня власна ініціатива, наскільки я знаю, спільно з іншими благодійниками. Можливо, в деяких організаційних моментах вони зверталися по допомогу до представників ОВА, швидше за все, в тому, аби зрозуміти, з ким треба домовлятись і з ким обговорювати організацію цих речей», – прокоментував для «ЧЕЛАЙН» радник голови Чернігівської ОВА Андрій Подорван.

На офіційних сторінках «Студії «Квартал 95» інформація щодо заходу в Чернігові не з’являлась.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст: Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button