Суспільство

Актуальні питання місцевої громади обговорили в Борзні

*Актуально

Продовжуються зустрічі депутатів Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» у громадах регіону. Депутати Сергій Баришовець (голова обласної партійної організації) та Валерій Колоша відвідали Борзнянську громаду, там вони поспілкувалися з місцевими жителями та депутатами міської ради. Спільно обговорили перспективи розвитку громади, актуальні питання її життєдіяльності, проблеми, що хвилюють людей на цій території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половину депутатських мандатів на довиборах у громадах Чернігівщини отримав «НАШ КРАЙ»

За словами Сергія Баришовця, жителі Борзнянської громади, що налічує понад 20 населених пунктів, потребують вирішення питань ремонту доріг місцевого значення, покращення вуличного освітлення, особливо у сільських населених пунктах, поліпшення якості зв’язку, доступу до мережі Інтернет і якісної питної води. Загалом ці питання важливі для багатьох громад нашого регіону, зазначають у «Нашому краї» на Чернігівщині.

«Є і суто місцеві проблеми. Так, у Борзні громада відмовилася брати на баланс будинок культури, що раніше перебував у підпорядкуванні районної ради. Працівників звільнили навіть без виплати заробітної плати. Якщо йдеться про звільнення – мають бути дотримані всі норми трудового законодавства», – наголосив Сергій Баришовець. На його думку, звільнені працівники мають через суд відновлювати справедливість.

169680399_1068561653633175_2512923575558745113_n

Валерій Колоша зауважив, що за зверненнями жителів Борзнянської громади будуть підготовлені відповідні депутатські звернення та запити. Також він наголосив, що вкрай необхідно мати хороший діалог із жителями громад, аби оперативно й результативно реагувати на звернення і пропозиції місцевих жителів. Над цим питанням наполегливо працюють депутати від «Нашого краю».

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button