Суспільство

Алея Єдності та Миру в Чернігові (Фото)

У 2019 році на території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» було закладено Алею Єдності та Миру. Висадили її представники різних областей України під час Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

Цієї весни працівники філії «Чернігівське лісове господарство» вирішили продовжити цю добру справу. До них приєднались науковці та студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, а також ліцеїсти Чернігівського обласного наукового ліцею Чернігівської обласної ради. Під час заходу до алеї додалось 26 кущів ялівцю лускатого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розказали якої погоди чекати чернігівцям на вихідних

Головний лісничий філії Денис Землянко переконаний, що такими екологічними акціями лісівники привертають увагу суспільства до екологічних проблем в Україні.

Довідково: на території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» вже близько 20 років функціонує чернігівський дитячий ботанічний сад, де колекція агробіостанції налічує біля 1000 різних видів деревних та трав’янистих видів рослин. Екологи та науковці організовують різноманітні форуми та зібрання з наметами, відвідати які можуть усі охочі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Північний лісовий офіс

Ще статті по темі

Back to top button