Суспільство

Алкоголь у крові перевищував норму в 20 разів: чернігівські патрульні зупинили злісного порушника

Учора, 24 вересня, близько 14-ї години на вулиці Георгія Нарбута екіпаж патрульних зупинив за порушення ПДР автомобіль Daewoo Nexia. Як з’ясувалося, за кермом перебував 33-річний чоловік із явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу «Drager». Результат показав 4,26 проміле, що у 20 разів перевищував норму.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що посвідчення водія, яке кермувальник надав поліцейським, має ознаки підробки. За інформацією єдиної системи Національної поліції, документ із зазначеними номером і серією належить іншій особі. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість грошової допомоги втратила власні кошти: на Чернігівщині на гачок шахраїв потрапила 38-річна жінка

Також інспектори встановили, що водій протягом року вже притягався до відповідальності за керування авто у стані спʼяніння. Громадянин позбавлений та обмежений у праві керування транспортними засобами.

Патрульні склали на чоловіка кілька адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані спʼяніння), ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинено повторно) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка тимчасово обмежена у такому праві) КУпАП.

Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button