Суспільство

Атрошенка хочуть судити за його елітний позашляховик

Суд у справі про корупційні дії Чернігівського міського голови Владислава  Атрошенко призначено на 9.00 ранку 16 березня.

У той же день і час призначене засідання виконавчого комітету міської ради, де головуючим є Атрошенко. Тому, вочевидь, мер пропустить і це судове засідання.

Як відомо, Владислав Атрошенко не з’явився вже на два судових слухання, де він є обвинувачуваним. Першого разу в міського голови була поважна причина — відрядження до Києва, а от засідання 6 березня він проігнорував. Замість себе відправив свого радника з юридичних питань Дмитра Федорова, який не є фігурантом справи й за законом не може представляти обвинуваченого.

Нагадаємо, що Владислав Атрошенко, який є посадовою особою органу місцевого самоврядування 2 категорії 2 рангу  не вніс вчасно та правдиво до Єдиного державного реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни у своєму майновому стані.

Довідково. Голова Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко 06.09.2016 зареєстрував право власності на транспортний засіб Toyota Land Cruiser 200, 2016 року випуску, вартістю 2 280 800 гривень, однак повідомив про суттєві зміни у майновому стані 05.10.2016 р. — з порушенням 10 денного строку з моменту придбання майна. Крім того, в опублікованому повідомленні Атрошенка В.А., з метою укриття цього правопорушення, вказано недостовірну інформацію про дату придбання автомобіля – 26.09.2016 замість 06.09.2016.

Враховуючи викладене, в діях Атрошенка В.А. вбачається корупційне адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, про що було складено протокол.

Джерело: ПІК

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button