Суспільство

Атрошенко може розірвати договір з ТОВ «Технова»

Міський голова заявив, що не відкидає можливості дострокового розірвання договору з ТОВ «Технова» щодо оренди ТЕЦ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У теплий період чернігівці можуть залишитись без гарячої води

Однак мер водночас зазначив, що не знає, що робитиме, якщо цей орендар піде, бо тоді в галузь доведеться інвестувати місту.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Так ТЕЦ заробляє теж гроші, на продажу електроенергії на «Зеленому тарифу»! До речі, якщо цей тариф пропаде, то орендар піде з ТЕЦ і майбутньому меру буде дуже непереливки …

  2. Читайте що таке «зелений тариф» ТЕЦ на вугіллі, та на газі, а зелений тариф це ВДЕ. Не знаєте то карще мовчіть. Місту буде непереливки доти доки нема вузьких спеців а є ідіоти і популісти.

  3. Читайте що таке «зелений тариф» ТЕЦ на вугіллі, та на газі, а зелений тариф це ВДЕ. Не знаєте то карще мовчіть. Місту буде непереливки доти доки нема вузьких спеців а є ідіоти і популісти.

  4. пока атрохе регулярно заносят конверт с баблом от этой киприотской фирмы, никакого договора он не разервет

  5. Здесь вопрос риторический БЫТЬ ИЛИ НЕ БЫТЬ, с точки зрения политики непопулярным шагом для мера будет повышение тарифов, поэтому разрывать ничего не нужно, а понемногу давить руководителей техновы относительно модернизации предприятия что бы уменьшить затратную часть, и хотя бы при увеличение тарифов на всегосударственном масштабе остатся на старых позициях в чернигове, хотя самый лучший вариант индивидуальное отопление

Back to top button