Суспільство

Атрошенко пальцем вказуватиме Ковтуну на недоліки пляжу

Чернігівський підприємець Антон Ковтун, який обслуговує пляж «Золотий берег», має працювати добросовісно і виконувати всі пункти угоди.

Про це сьогодні, 1 серпня, під час ранкової наради в Чернігівській міській раді заявив міський голова Владислав Атрошенко.

«Я о восьмій ранку їздитиму на пляж і пальцем вказуватиму на помилки і недоліки. Не о 10-й, не об 11-й, бо тоді вже люди там відпочивають, а з самого ранку. Є серйозні зауваження до цього інвестора. Якщо буде 5 штрафів від «Муніципальної варти» йому, то шостий – останній. Я не жартую. Вилетить той інвестор. А на його місце, повірте, є охочі», заявив Владислав Атрошенко.

Хоча така заява може бути банальним маніпулятивним ходом – своєрідною реакцією на критику та звинувачення в причетності мера до корупційної складової стосовно пляжу.

Про корупційні «аромати» «Золотого берега» на своїй сторінці в мережі Facebook написав член виконкому Чернігівської міської ради Юрій Власенко.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. АТРОН ТЫ ЗАДОЛБАЛ СО СВОИМИ ДОГОВОРНЯКАМИ, , МЕСТО ЭТОМУ ИНВЕСТОРУ НА ЗОНЕ,

    1. Нет формулируйте круче и правдивей: на зону мэра и всю его шатию

  2. тот редкий случай, когда я на стороне мера.
    И, хотелось бы ВЕРИТЬ, ЧТО ЭТО НЕ «ДЛЯ ПРЕССЫ».

    1. на пляже были в этом году? претензии по факту есть?

      1. дорогой «Аноним», неужели Вы правда не сумели понять, даже ИЗ НАЗВАНИЯ поста, есть ли претензии, или нет?

  3. Претензий до хера и более. Начнём: на каком основании платная парковка? Кто разрешил засерать общественное место пивнухами, хотя весь пляж отремонтирован «освоен» за НАШИ НАЛОГИ?

    Но самое смешное, что проверку будут орбиту вартови Атроля

Back to top button