Суспільство

Атрошенко розповів про нюанси квітневої сесії Чернігівської міськради

У березні сесійне засідання Чернігівської міської ради було скасоване через карантинні застереження, але наступна, квітнева, сесія – готується. Швидше за все, вона відбудеться в сесійному залі міської ради. Але як застережний захід депутати сидітимуть не поруч одне з одним, а на більшій відстані, розосередившись по всьому залу.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зафіксовано 1462 випадки коронавірусної хвороби COVID-19

Чернігівський міський голова на щотижневій нараді в мерії 7 квітня звернувся до решти чернігівців з особистим проханням не приходити на це сесійне засідання, щоб не збільшувати небезпеку зараження та не наражатися на неї самим.

Таке прохання – разовий виняток, спричинений особливою ситуацією, наголосив він. Після карантину міська рада обов’язково повернеться до свого постійного стандарту сесійних засідань, на які всі громадяни можуть як вільно прийти, так і взяти слово.

Варіант проведення сесії в режимі телеконференції наразі вивчається, але, швидше за все, це потребуватиме додаткових витрат. А з огляду на те, що така система знадобиться всього раз чи два, ці витрати недоцільні.

Графік засідань постійних комісій перед сесією теж буде складений так, щоб вони могли відбуватися у великому приміщенні і скупчень людей було якомога менше.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button