Суспільство

Атрошенко виносить на сесію питання будівництва в Чернігові «чортового колеса»

На черговому засіданні сесії Чернігівської міської ради будуть розглядати чимало цікавих для містян питань. Зокрема, питання «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам». Особливо цікавим видається пункт 1.20 цього проєкту рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чортове колесо» біля Катерининки: чернігівці просять мера не втілювати його мрію про атракціон (Відео)

У зазначеному пункті йдеться: управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6500 га, на перехресті проспекту Миру та вул. Єлецької для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

У цьому абзаці замаскована чергова спроба міського голови Владислава Атрошенка збудувати атракціон, який у народі називають «чортове колесо».

Раніше громадськість Чернігова висловлювалася категорично проти будівництва «чортового колеса» саме біля Катерининського собору.

Ще статті по темі

Back to top button