Суспільство

Атрошенко запросив громадськість завітати до закритої 10-ї школи

Питання 10-ї школи вкотре додало перцю до сесійного засідання- батьки учнів школи підійшли до мера з плакатами у руках і стали вимагати повернути школу дітям.

Очільник міста Влалислав Атрошенко зауважив, що не проти, аби у місті безперебійно працювали усі навчальні заклади. Однак, багатостраждальної ЗОШ №10 це не стосується.

«Я запрошую громадськість прийти до школи і подивитися у якому вона стані — журналістів, представників політичних сил, депутатів. Вона аварійна», — зауважив Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкогольна дієта, доля 10-ї школи і стадіону Гагаріна – історичні рішення 33-ї сесії ЧМР

Підкріпив монолог мера начальник міського управління Василь Білогура — він показав присутнім у сесійній залі фотографії приміщення школи — з потрісканими і обшарпаними стінами.

«Тут нелюдські умови перебування дітей»,- наголосив Василь Білогура.

«Ви самі винні, що довели до такого стану школу, її не ремонтували десятки років, а тепер ви хочете залишити наших дітей без освіти»,- стояли на своєму батьки учнів.

Та їх вкотре ніхто не чув. Поки батьки говорили, мер покинув сесійну залу і пропустив майже всю дискусію.

Обурених батьків заспокоювали директори інших чернінівських ЗОШ, які прийшли на сесію на запрошення міського управління освіти. «Якщо ви думаєте про стіни школи, а не про модернізацію процесу навчання, то нам з вами говорити нема про що», — Світлана Рубан, директор чернігівського колегіуму №11.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. реально школа в опасном состоянии…о детях подумайте мамы с папами…неужели расстояние до школы важнее жизни и здоровья детей???

  2. Да просто школа это не асфальт и не фонтан,да и возможно есть планы на это здание

Back to top button