Суспільство

Автомобілі RENAULT, PEUGEOT, CITROEN під 0,01% річних — особливі умови від ПриватБанку в м. Чернігові

Жителі Чернігова і області можуть придбати автомобілі RENAULT, PEUGEOT та CITROEN в розстрочку від ПриватБанку на акційних умовах. Офіційний дилер з продажу та сервісного обслуговування автомобілів RENAULT, PEUGEOT та CITROEN у Чернігівській області – “АІС-Чернігів” за адресою вул. Козацька, 58, м.

Чернігів з вересня місяця розпочав свою співпрацю з ПриватБанком. Відтепер придбати новий автомобіль з модельних рядів RENAULT, PEUGEOT та CITROEN можна в розстрочку з річною відсотковою ставкою від 0,01% в залежності від початкового внеску (мінімум 10%) та терміну кредитування (максимум 60 місяців). Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище — лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо. Для тих, хто хоче придбати автомобілі RENAULT, PEUGEOT та CITROEN, ПриватБанк спільно з автосалоном “АІС-Чернігів” пропонують особливі відсоткові ставки — від 0,01 % до 12,9 % річних, залежно від терміну кредиту, марки авто та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на весь період кредиту.

Детальніше дізнатись про автолізинг, а також оформити кредит на авто можна, звернувшись у будь-яке відділення ПриватБанку у Чернігові, або за телефоном 0984785030, 0636413429 Людмила Клюжева, 0683173929 Сергій Дорошенко

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button