Суспільство

Бахмацька поліція розшукала зниклу дитину

Співробітники Бахмацького відділу поліції за годину розшукали хлопчика, який зник з поля зору батьків. Останнім було вкрай важко організувати пошуки власними силами, адже на вулиці стемніло та й родина не місцева.

30 червня після 22-ї години на лінію 102 звернулася схвильована жінка й повідомила про зникнення її малолітнього сина. На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з відповідальним від керівництва Бахмацького відділу поліції та група реагування патрульної поліції.

Як повідомив начальник Бахмацького відділу поліції Анатолій Лиштван, подружжя приїхало у Вербівку аби сім’єю відпочити на природі від домашніх клопотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу в Козелецькому районі школярку поліція розшукала на Житомирщині

Того вечора дорослі були в хаті, поглядаючи через відчинені двері на сина, який грався у дворі. Через кілька хвилин дитина не відгукнулася на голос матері і батьки хвилин двадцять самостійно шукали хлопчика. Коли ж пошуки не увінчалися успіхом, зателефонували до поліції.

Поліцейські заспокоїли батьків і розпочали пошуки хлопчика. Оскільки пройшло не так багато часу, він не міг зайти далеко. Правоохоронці обстежили територію навколо будинку і почали прочісувати обидва виїзди з села. У кількастах метрах від будинку поліцейські знайшли малюка, той почувався цілком добре і сприйняв усе як маленьку пригоду.

Наразі життю й здоров‘ю дитини нічого не загрожує, батьки від щирого серця подякували поліції за розшук сина. Натомість поліція закликає батьків ретельніше дивитися за своїми дітьми аби зберегти спокій у родині та уникнути негативних емоцій та переживань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button