Суспільство

Зниклу в Козелецькому районі школярку поліція розшукала на Житомирщині

Посварившись з батьками, дівчина поїхала в іншу область разом із юнаком, з яким познайомилася у соцмережах. Поліція розшукала її на Житомирщині та повернула батькам.

Коли після побутової сварки 16-річна донька не прийшла додому, мати гадала вона десь відпочиває з подругами. Та коли дитина вимкнула телефон, мати забила на сполох і звернулася по допомогу до Козелецького відділення поліції. Поліція внесла відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею «вбивство» і розпочала пошуки.

Начальник Козелецького відділення поліції В’ячеслав Ващенко розповів: «Ми прочесали все містечко Остер, перевірили місця відпочинку підлітків, опитали однокласників і друзів дівчини, але безрезультатно. Телефон дівчини був вимкнений. Паралельно поліція моніторила активність дівчини в соцмережах. Це дало інформацію, що зникла школярка ймовірно гостює у бойфренда на Житомирщині».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу на озері 3-річну дівчинку знайшли (Відео)

За допомогою колег з Радомишля поліцейські отримали підтвердження версії, що дівчина таки перебуває на території Житомирської області. Негайно у відрядження до Радомишльського району вирушили інспектор ювенальної превенції, дільничний офіцер та батьки дівчини. Утікачку знайшли в одному з сіл, вона гостювала у 17-річного парубка.

Виявилося, що після напруженої розмови з матір’ю дівчина кілька днів жила у подруги, а потім майнула до свого знайомого хлопця, з яким познайомилася у соцмережах. Парубок тоді якраз приїхав до неї у Остер. Сучасні Ромео і Джульєтта спочатку попутками дісталися до столиці, а звідти до Житомирської області.

Зустріч батьків з донькою вийшла емоційною, зі сльозами на очах. Родичі дякували поліції за знайдену доньку, раділи, що з нею все гаразд. І батьки, і донька помирилися й пообіцяли ставитися один до одного з повагою і розумінням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button