Суспільство

Без правопорушень, але неспокійно: якою була новорічна ніч у прикордонній Корюківській громаді

Без громадських правопорушень, утім, неспокійно – через сусідство з ворогом. Саме так, за словами корюківського міського голови Ратана Ахметова, минула новорічна ніч у прикордонній Корюківській територіальній громаді:

Загалом поліція Чернігівщини прозвітувала, що в області не було жодних порушень, то зрозуміло, що й у Корюківці також не було порушень. Утім, сказати, що все було спокійно я також не можу, адже ми межуємо з московитами, тож про жоден спокій не може йтися.

Раніше поліція Чернігівської області на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляла, що Чернігівщина зустріла Новий рік без порушень публічного порядку:

У ніч на 1 січня порушень публічної безпеки та порядку в Чернігові й області не допущено. Новорічна ніч загалом минула спокійно. Поліція дякує громадянам за правосвідомість і відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні за новорічну ніч опрацювали 48 викликів

Загалом же в новорічну ніч у посиленому режимі по області та в місті Чернігів працювали понад 200 нарядів поліції, а також додаткові спільні наряди з військовими, нацгвардійцями, представниками добровольчих формувань.

Разом із тим за період 1 – 2 січня 2024 року Оперативне командування «Північ» на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Telegram повідомили про 27 «приходів» із різних видів ворожого озброєння по території прикордонних громад Чернігівської області.

Спілкувалась: Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button