Суспільство

Жителі Яблунівки просять депутатів облради допомогти з ремонтом дороги

*Актуально

Депутати обласної ради від партії «Наш край» Сергій Баришовець (голова Чернігівської обласної партійної організації) і Віталій Лічман (голова Прилуцької міської парторганізації), а також депутатка Прилуцької райради від «Нашого краю» Лідія Шевченко поспілкувалися з депутатами та мешканцями Яблунівської територіальної громади на Прилуччині. Зустріч відбулася з дотриманням карантинних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Сухополови звернулися до депутатів облради щодо ремонту дороги й облаштування спортмайданчика

До складу Яблунівської громади належать 9 населених пунктів, у яких проживають майже 3,5 тисячі місцевих жителів.

На переконання представників громади, основне нагальне питання на сьогодні – ремонт дороги Прилуки – Сергіївка, яку обіцяють покращити вже не перший рік. І навіть більше – проводяться тендери, однак їхні результати оскаржують в Антимонопольному комітеті, тому ремонт автошляху не відбувається. Жителі Яблунівської громади вважають, що якісна дорога сприятиме поліпшенню пасажирських перевезень, адже перевізники навіть відмовляються працювати в нинішніх умовах. Крім цього, є перспективи відкриття комерційного поштового відділення, що передбачає кілька робочих місць.

Також очікують місцеві жителі і на ремонт місцевої амбулаторії сімейної медицини. На її капітальний ремонт виділено 4,5 млн грн із державного бюджету, однак знову це питання гальмується через тендери.

Сергій Баришовець наголосив, що всі проблемні питання громади докладно вивчатимуть і, за потреби, готуватимуть відповідні депутатські запити, аби допомогти мешканцям Яблунівської громади.

Віталій Лічман зазначив, що спілкування з жителями громад має бути постійним і системним. «Адже вкрай необхідно мати хороший діалог із жителями громад, аби оперативно й результативно реагувати на звернення і пропозиції людей», – зауважив він.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button