Суспільство

Без води під час відключень світла: як вирішуватимуть проблему з водопостачанням у мікрорайоні Масани

Понад три тисячі квартир у чернігівському мікрорайоні Масани залишаються без водопостачання під час відключення електроенергії. Йдеться про будинки №15, 17, 21, 23, 25 по вулиці Незалежності. Про це під час щотижневої наради в Чернігівській міськраді повідомив виконувач обов’язків чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Вирішення проблеми, як з’ясувалося, доволі просте – насосну станцію, що обслуговує поточні будинки, необхідно підключити до генератора електроенергії. Чому цього не зробили раніше – невідомо, адже, за словами директора КП «Чернігівводоканал», генераторів на балансі підприємства «достатня кількість».

  • Так, дійсно, на Масанах є проблема у зв’язку з тим, що не працює одна з найбільших насосних станцій. Генератори є в достатній кількості, багато отримали від донорських організацій. Прорахуємо варіант, швидше за все, це буде автоматичний запуск генератора під час відключення світла. Потрібно два-три дні на вирішення питання– пояснив директор комунального підприємства Сергій Малявко. 

Питання з відсутністю водопостачання під час відключення електроенергії в жителів будинків на Масанах планують вирішити до кінця поточного тижня.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button