Суспільство

Бійка з патрульними, львівське сміття та проводи роти «Чернігів»: інформ-дайджест Чернігівщини за 28 вересня

Мер Атрошенко прокоментував перевезення сміття зі Львова до Чернігова. На засіданні виконкому карти розкрив міський голова Чернігова. Він визнав, що очільник Львова Садовий справді звертався до нього з приводу утилізації відходів. Деталі у сюжеті.

Біля однієї з кас чернігівського супермаркету «Симпатик» покупці помітили і сфотографували тарганів. Комахи безтурботно повзають по столу.

Чернігівські вихователі кинули виклик сучасній техніці. Замість планшетів і ноутбуків дітям пропонують нову забавку – летбуки.

Виконком затвердив нову транспортну мережу. Міська влада не ризикнула проводити кардинальних змін. Фактично все залишилося, як було. Чернігівці прохали і вимагали не руйнувати наявної мережі. Було зібрано понад 10 тисяч підписів.

Двох поліцейських побили під час виконання службових обов’язків.

35 бійців роти особливого призначення «Чернігів» сьогодні вирушили до зони проведення АТО. Формування дислокується в Маріуполі.

Чернігів оновлюється, вдягається в нові дороги та прикрашає себе фонтанами, міняє бордюри та хизується парками. Та реалізувати давні проекти вдалося за рахунок децентралізації.

Ще статті по темі

Back to top button