Суспільство

Бійці з Чернігівщини просять про допомогу

Війна в Україні – народна, адже стосується кожного. І якщо хтось не воює, то волонтерить чи допомагає нашим бійцям в інший спосіб. Цього разу допомога потрібна нашим військовим землякам.

Вікторія Борова з села Кучинівка, що на Чернігівщині, просить підтримати збір на тепловізор, який потрібен підрозділу, в якому служить її чоловік. Прилад дуже потрібен для виконання бойових завдань.

«Мій чоловік із перших днів широкої війни захищає Україну – спершу боронив Чернігів, а тепер виконує інші завдання. Але в нього з побратимами склалась напружена ситуація: перебувають на нульових позиціях на кордоні, але не мають тепловізора. Хлопцям нереально важко без нього. Бо лише за допомогою тепловізора вони зможуть уночі вчасно побачити ворога, який активізував свою діяльність», – зазначає пані Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковні баталії: в Корюківці священника ПЦУ не допускають до храму

Ціна зволікання – життя українських військових, які захищають нас від ворога. Тож не варто залишатися байдужими, адже важлива кожна гривня. Назбирати потрібно 55 тисяч гривень. Вікторія Борова розповіла, що відчуває підтримку друзів і знайомих, які телефонують і підтримують її, але зібрати наразі вдалося лише трішки більше, ніж дві тисячі гривень. А тепловізор потрібен захисникам якнайшвидше.

Номер картки Ощадбанку:

5167 4900 9549 7880

Вікторія Борова обіцяє оприлюднити звіт за кожну витрачену копійку.

Будь-яка допомога є важливою!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button