Суспільство

Масштабна ДТП, замінування чернігівської школи та новий випуск газети «Голос Чернігівщини»: головні новини четверга

Під Черніговом, у Старому Білоусі, сталася масштабна ДТП за участю вантажівки.

Ще кілька кримінальних новин було протягом дня: рецидивіст напав на чернігівця і відібрав сумку з грошима, кіберполіція затримала чернігівця, який викрадав бази даних та у Чернігові чоловік покінчив життя самогубством через тяжке захворювання. Також, поліція розслідує вирубку майже 200 новорічних дерев на Чернігівщині.

У столиці, на прес-конференції, говорили про бездіяльність чернігівських правоохоронців у розслідуванні загибелі 14-річного підлітка з Прилук Дениса Чаленка.

Багатодітна мати з Чернігівщини розказала, як подарована державою пральна машинка «вийшла боком» для її родини.

На Чернігівщині розпочалися кадрові скорочення. Зокрема, з Корюківської РДА звільнили шістьох осіб. А Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення з посади голови Чернігівської РДА Віктора Коржа.

Сьогодні до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування чернігівської школи №33. Всіх учнів та персонал евакуювали. Пізніше поліція встановила, що «мінером» виявився учень молодших класів.

Чернігівський гурт «Голос душі» виборює всеукраїнські нагороди.

Чернігівський лікар дав поради, скільки треба їсти цибулі та часнику, аби бути здоровим.

У Чернігові вчергове пройшла гра «Національний QUIZ». Про цікавинки вікторини та хто став переможцем дивіться у нашому сюжеті.

Лікар-офтальмолог Чернігівської міської лікарні №2 потребує допомоги у зв’язку з онкозахворюванням. Не залишайтеся байдужими.

Традиційно, у четвер, вийшов свіжий випуск газети «Голос Чернігівщини». Безліч цікавих статей читайте на шпальтах, зокрема, про сесію обласної ради та про майстриню, яка дарує старим лялькам друге життя.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button