Суспільство

Бізнес-партнер Атрошенка заробив на зупинках 9 мільйонів

У 2017 році на рахунки фірми ТОВ «Селвис» було перераховано без тендеру 3 млн. грн за встановлення скляних зупинок громадського транспорту. Всього було укладено 59 договорів на загальну суму 9 млн. грн. Про це під час прес-конференції «Чи реально зробити громадський транспорт зручним за бюджетні кошти» заявили активісти.

59 договорів на встановлення 59 зупинок за 9 млн. грн було укладено із ТОВ «Селвис», яка є компанією бізнес-партнера мера Чернігова — Масленнікова Сергія Геннадійовича. За даними державного реєстру, засновницею фірми є дружина Месленнікова.

Вартість зупинок, які були встановлені у Чернігові, складає 111 808 грн за 4-метрову зупинку, 153 108 грн за 6-метрову та 208 548 грн. за 8-метрову.

Варто зазначити, що вандали уже встигли розбити близько чотирьох зі встановлених скляних зупинок.

Як прокоментував міцність зупинок громадського транспорту заступник міського голови Олександр Ломако під час ефіру на телеканалі «Новий Чернігів» 7 лютого 2017 року: «Зупинки матимуть досить міцне скло, не китайське — 10 мм., яке дуже важко розбити».

«В даній ситуації не зрозуміло, чому договори на зупинки укладені без проведення конкурентних процедур. Адже за умови прозорої конкуренції місто мало б можливість отримати кращу ціну та кращу якість. А так маємо те, що маємо», — зазначила представниця Громадської організації «Агенція міських ініціатив» Тетяна Романова під час прес-конференції.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. возвращаем амбиции, после установок детских площадок во дворах и т.п. благотворительным фондом оберіг — возвращаем потраченное «втройне»- за децентрализованные налоги Черниговцев.

Back to top button