Суспільство

Благодійний фонд «Наш край» продовжує допомагати боротися з коронавірусом на Чернігівщині

Кількість інфікованих коронавірусною інфекцією в усьому світі – вже понад два мільйони. На жаль, на Чернігівщині теж майже щоденно фіксують нові випадки цього захворювання. Тому захист працівників медичних закладів Чернігівщини в нинішній складний час – це пріоритет номер один.

Благодійний фонд «Наш край» у співпраці з Олександром Демиденком продовжують акції допомоги в громадах області. В рамках чергової акції підтримки Олександр Демиденко побував у Чернігівському протитуберкульозному диспансері й передав у пульмонологічне відділення 25 тестів на виявлення коронавірусу, 100 пар захисних медичних рукавичок, дезінфектори, захисні костюми, захисні окуляри та 50 респіраторів №95.

93556069_345242556433770_1320490607143026688_n

Також Олександр Демиденко побував у Чернігівському міському центрі зайнятості та передав 500 одноразових масок, респіратори, дезінфектори та захисні рукавчики. Працівники центрів зайнятості, як і медики, також перебувають у зоні ризику. Адже тисячі заробітчан (які потенційно можуть бути носіями вірусу), повернувшись із закордону, штурмують центри зайнятості в пошуках роботи.

Благодійний фонд «Наш край» запрошує волонтерів та всіх охочих долучитися до благої справи. Адже біду подолати можна лише разом.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button