Суспільство

Блаушу вручили підозру: справа про ДТП передається до суду

Справу про скоєння ДТП, у якій збили дитину та до якої причетний Андрій Блауш, брат депутата обласної ради Дмитра Блауша, от-от передадуть до суду. Про це заявила мати збитого хлопчика Тетяна Сенько. За її словами, ще минулого року її сторону все-таки визнали потерпілою, також було доведено, що саме Андрій Блауш був за кермом автомобіля, що здійснив наїзд. Недавно, за словами Тетяни, було здійснено ще одну процесуальну дію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці «похоронили» збитого Блаушем-старшим хлопчика

«Андрій Блауш недавно повернувся з-за кордону і йому було вручено підозру. На сьогодні він найняв двох адвокатів. Вони хочуть оскаржувати ці рішення та проводити слідчі дії, від яких раніше відмовлялися. Але я точно доведу цю справу до кінця. Незабаром вона буде передана до суду. Його сторона зі справою не ознайомлювалися і, коли її почитають, то дуже здивуються», – говорить Тетяна Сенько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції прокоментували ДТП з Блаушем

За її словами, крім вини в ДТП, вона буде доводити й причетність Блауша до наркотиків.

«Я доведу вину Блауша. Не пробачу йому тих погроз. Коли ми з ним зідзвонювалися, після того, як він знову нетверезий їздив, він мені сказав «Я на твоєму місці не рипався б, тому що ти зі своїм сином будеш стояти на колінах», – розповідає Тетяна Сенько.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button