Суспільство

Chanel та Guerlain знову змагаються за першість

Якщо ви давно хотіли оновити наповнення косметички або спробувати інший парфум, то зараз саме час. Із настанням нового літнього сезону люксові бренди, які завжди змагаються між собою, презентували нові серії косметичних засобів, котрі не можна пропустити. Давайте познайомимося з ними ближче.

Desert Dream — нова колекція Chanel

Декоративна косметика цієї лімітованої серії навіяна розпеченим повітрям і приглушеними фарбами пустелі. Для пошуку натхнення на її створення Лючія Піка, креативна директорка Chanel, повністю пролетіла пустелю Намібії на маленькому літаку разом із фотографом, що був озброєний камерою Polaroid. «Я шукала щось поетичне, як спогад: природний фільтр, який відображає все у казковому світі», — ділиться жінка. Лючія надихається простими, навіть буденними речами, а ось вже її уява перетворює їх на чудові об’єкти. Так сталося із подорожжю до пустелі, де мастериню вразили текстури та відтінки, які й стали головною палітрою колекції.

Наприклад, рожево-бежева поверхня хайлайтера Éclat Du Désert нагадує контури піщаних дюн. А Baume Essentiel у форматі стіку, що з’явився рік тому, презентується в новому золотисто-бронзовому відтінку Golden Light, імітуючи сяйво шкіри, до якої «доторкнулися» промені сонця. Косметика для очей із колекції традиційно гармонійно поєднується за кольором та дозволяє експериментувати із розтушовуванням, нашаруванням і змішуванням. Олівці Stylos Ombre Et Contour у кавово-коричневому та рожево-ліловому можна наносити поодинці, виділяючи очі, чи комбінувати із відтінками тіней Les 4 Ombres. До речі, останні представлені у двох палітрах: Elemental (матовий бузково-бежевий, атласний сіро-коричневий, пильний бежево-рожевий та атласний бузково-карамельний) і Warm Memories (атласний персиковий, рожево-коричневий, коралово-рожевий і матовий рожево-ліловий). А ось рідкі тіні з металевим мерехтінням Ombre Première Laque представлені у п’ятьох кольорах (rayon — бежевий, rising sun — соковитий абрикосовий, quartz rose — персиковий, desert wind — сіро-коричневий та vastness — фіолетово-коричневий). Для губ передбачено дві помади теплих літніх відтінків — Rouge Allure та Rouge Allure Velvet Extrême.

Поповнення в серії ароматів Aqua Allegoria Guerlain

До найпопулярнішої колекції Aqua Allegoria входять прості та дуже життєрадісні композиції, що присвячені окремим компонентам. Їх об’єднує не тільки спільний настрій, а й нота калабрійського бергамота. Незважаючи на легкість та м’якість звучання, кожен аромат стійкий, має довгограючий шлейф у найкращих традиціях люксового бренда. Зазвичай деякі парфуми презентуються в лімітованих серіях, які згодом зникають із продажу, а інші залишаються на полицях магазинів на довгий час, щоб продовжувати радувати своїх прихильників. У будь-якому разі, духи Aqua Allegoria — ідеальні об’єкти колекціонування. Особливо якщо взяти до уваги дизайн флакона, котрий оформлено за найкращими правилами парфумерії та обрамлено золотистими стільниками.

Щодо новачків: серія отримала ще два аромати. Туалетна вода Granada Salvia розповідає нам захоплюючу історію про андалузькі сади, у яких під променями спекотного сонця достигають на гілках соковиті гранати. Спочатку їхні ноти відтіняються терпкістю гранатових зерен, а згодом відкривається срібляста зелень шавлії, що знаходиться на підкладці з білого мускусу. Незабутній шлейф слідуватиме за своїм власником протягом цілого дня. Наступний літній свіжий аромат Orange Soleia запрошує до тендітної подорожі нотами композиції. Вона розпочинається цитрусовими акцентами рідкісного червоного апельсина, що підкреслює звучання бергамоту та рожевого перцю. Серце звучить тонізуючою м’ятою та петитгрейном, а завершують ансамбль боби тонка із терпкуватим мускусом.

Подивитися та замовити продукцію цих та інших елітних брендів можна на сторінках інтернет-магазину PARFUMS. Чекаємо на новинки!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button