Суспільство

Частині чернігівців повернули гарячу воду

Відновлено гаряче водопостачання до 7-ми багатоповерхівок та 2-х дитячих садочків в районі Малого Проспекту у Чернігові.

Про це повідомляє АТ «ОТКЕ».

26 червня, близько 16-ї години, фахівці служби ремонту та експлуатації теплових мереж завершили заміну розподільчого трубопроводу гарячого водопостачання та відновили надання послуги за наступними адресами:

  • Пр-т Перемоги, 172, 184;
  • Пр-т Л. Лук’яненка, 37, 41б, 45б, 49, 49а, 47а;
  • Вул. Освіти, 86.

АТ «ОТКЕ» продовжує замінювати зношені ділянки теплотрас. Після проведення гідравлічних випробувань магістральних теплових мереж, найбільшого клопоту тепловикам завдають внутрішньоквартальні трубопроводи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна ніжинка, яку збила машина, в реанімації

Теплоенергетики ліквідували порив трубопроводу гарячого водопостачання діаметром 100мм, який було прокладено понад 40 років тому, та замінили близько 9 метрів мережі.

Наступний етап – заміна теплоізоляції оновленої частини розподільчої мережі, закриття лотка, в якому прокладений трубопровід спеціальними бетонними конструкціями, та закриття місця проведення робіт ґрунтом.

Проведені роботи дозволили підвищити надійність постачання тепла та гарячої води в новому опалювальному сезоні до 7 житлових багатоповерхівок та двох закладів дошкільної освіти.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button