Суспільство

Через чернігівську банду батьки переводять дітей із школи №29

Після виходу в ефір кількох ток-шоу, в яких йшлося про дівочу банду в Чернігові, лідерка групи Марія Півень стала зіркою. З нею, як із відомою і знаменитою, фотографуються школярі. Вона не падає духом і навряд чи замислюється над скоєним.

Однак, така поведінка дівчини лякає багатьох батьків. Із власних джерел нам стало відомо, що кілька сімей вирішили перевести своїх дітей у інші навчальні заклади.

«Я була шокована, що таке твориться у нашій школі. Ми доучимося цей рік, а наступного перейдемо в іншу школу. Ще не визначили яку, але тут точно не залишимося», — розповідає одна мама учня середніх класів, яка побоялася називати своє ім’я.

Мама школяра повідомляє, що за останніх півроку в класі її сина не було жодної виховної години.

«Під час цих занять, вони то в театр ходять, то прибиранням займаються. А свого психолога мій син вперше побачив на ток-шоу «Стосується кожного». Я її бачила на перших загальношкільних батьківських зборах, що відбувалися ще на початку вересня. Тоді вона нам пояснювала особливості виховання підлітків. На цьому робота психолога в 29 школі завершилася. І мене, як маму цікавить, навіщо тоді ця посада в школі взагалі», — обурюється жінка.

Нині в усіх школах відбуваються батьківські збори, куди запрошують представників поліції. Такі зібрання пройшли і в ЗНЗ №29. Дітям розповіли про кримінальну відповідальність за скоєння злочинів у підлітковому віці.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Зачем писать подобный бред, незная точной картины! СМИ стоит перед версткой статьи удостовериться в подлинности изложенных фактов, а не искажать их!

    1. И в чем уважаемый вы узрели искажение фактов?конкретнее можно?

  2. Все правильно написано! Есть классные рукаводитель, который должен не только заставлять клеить окна, есть психолог, работа которого не должна заканчиваться на проведение какого то теста один раз в год, в конце концов есть еще зауч по воспитательной работе. До тех пор, пока все вокруг не поймут, что школа должна не только учить считать и писать, а еще и воспитывать достойных граждан на ровне с родителями, «будущее» нашей страны будет превращаться в быдло

Back to top button