Суспільство

Через перелом труби у кількох районах Чернігова погіршиться якість води

У зв’язку з переломом залізобетонної труби магістрального водопроводу діаметром 700 мм у районі Масанів по вулиці Красносельського, 37, можливе погіршення якості питної води та поява осаду у воді в районі:
Старої та Нової Подусівки, Масанів, Шерстянки.

Про це повідомляє на своїй сторіцінці у Facebook КП «Чернігівводоканал».

У вечірній та нічний час можливе падіння тиску води або короткочасне припинення водопостачання.
Через технічні особливості, пов’язані з великим діаметром труби, роботи буде розпочато 13.03.2018. Оскільки місце пориву знаходиться на території будівельного майданчика, впливу на рух транспорту немає.

Також, у зв’язку з поривом водопроводу діаметром 100 мм по вул. Заньковецької, 13,
09.03.2018 було перекрито водопостачання житлових будинків по вулиці. Мечникова від вулиці Заньковецької до вулиці Богдана Хмельницького.

Аварійно-відновлювальні роботи буде розпочато 10.03.2018 після узгодження з представниками служб, чиї комунікації проходять на місці пориву водопроводу.

Крім того, у зв’язку з поривом водопроводу діаметром 100 мм по вулиці Івана Богуна перекрито водопостачання житлових будинків по вулиці Івана Богуна, 50 та В’ячеслава Чорновола, 23 а.

Аварійно-відновлювальні роботи буде розпочато 10.03.2018 після узгодження з представниками служб, чиї комунікації проходять на місці пориву водопроводу.
Підвезення питної води буде забезпечене.

У зв’язку з пошкодженням чавунної труби гарячою водою, яка поступала по трубопроводу холодного водопостачання через несправність в системі ОТКЕ, зафіксовано черговий витік води поруч з будинком по вулиці Доценка, 25.

Аварійно-відновлювальні роботи буде розпочато 10.03.2018 після узгодження з представниками служб, чиї комунікації проходять на місці пориву.

Телефон аварійно-диспетчерської служби КП «Чернігівводоканал» 67-67-87

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А на Старой Подусовке /Днепровская,Харьковская/ чистой воды практически никогда не бывает.

Back to top button